Natuurlijk stralende huid met deze 7 tips

Aangezien de zon deze periode van het jaar niet van de partij is om onze huid van een natuurlijke healthy glow te voorzien, moeten we onze huid zelf goed verzorgen. Met de volgende 7 tips helpen we jou en je huid al een heel eind op weg.

1. Drink voldoende water en thee zodat je huid goed gehydrateerd blijft.

2. Suiker kan bijdragen tot de afbraak van collageen, waardoor je een doffe teint krijgt. Minimaliseer dus je suikerinname.

3. Vitamine C zijn absoluut een must om een zachte en stralende huid te verkrijgen. Eet dus zeker genoeg groenten, fruit en aardappelen.

4. Een lauwe douche is beter voor je huid dan een warme douche. Te warm water kan je huid uitdrogen, terwijl lauw water het hydratatieniveau van je huid op pijl houdt.

5. Een goede nachtrust is essentieel voor een stralende huid. Zorg er voor dat je uitgerust wakker wordt.

6. Het eten van look zorgt ervoor dat de huid er jonger en gezonder uitziet. En het beste van al: het is nog lekker ook!

7. Een gezonde portie beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie, wat een natuurlijke blos en een gezonde gloed als resultaat heeft. Sporten is dus zeer belangrijk voor een glanzende huid.

Workshop Cosmedix

Ontdek de kracht van Cosmedix tijdens onze exclusieve workshop! 🌿

Duik op vrijdag 7 juni dieper in de wereld van geavanceerde huidverzorging met onze workshop van Cosmedix.

Wat houd deze workshop in?

  • Exclusieve uitleg over je favoriete producten
  • Exclusieve dag aanbiedingen
  • Een heerlijke high-tea

Er zullen 2 sessies zijn, één om 10:30u en één om 13:30u.

Deelname aan de workshop vereist een aanbetaling van €25. Deze aanbetaling krijg je terug als korting op eventuele aankopen van Cosmedix producten tijdens de workshop. Een perfecte kans om je favoriete producten te shoppen!

Inschrijven? Stuur ons een mail om je plek te reserveren. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!