Een stralende huid met deze 4 tips

Blogbericht_Stralende huid_Facebook

Een stralende huid met deze 4 tips

Het nieuwe jaar brengt natuurlijk goede voornemens met zich. Staat een stralende huid mee op het lijstje? Dan kan je hier terecht voor een aantal tips. Voor je duikt in dit bericht geven we nog graag mee dat elke huid uniek is. Voor een persoonlijke aanpak kan je steeds terecht bij de schoonheidsexperten van esthetiQ voor een gratis huidanalyse, op basis van deze analyse selecteren we de juiste producten die het beste effect zullen hebben op jouw huid.

#1 Exfolieer de huid voor een prachtige glow

Het exfoliëren van de huid – ook wel peeling genoemd – is het verwijderen van dode huidcellen. Als je deze dode huidcellen op een milde wijze verwijdert, dan helpt dit om rimpels minder diep te maken en om puistjes of verstopte poriën tegen te gaan. Dit brengt een verjongend en verhelderend effect met zich mee. Je kan op verschillende manier de huid peelen, via een exfoliërende cleanser – zoals de Dermalogica Skin Resurfacing cleanse – of met een gezichtsscrub zoals de Dermalogica Daily Microliant met rijstextracten.

#2 Versterk de huid met Vitamine c

Vitamine C biedt een krachtige bescherming voor invloeden van buitenaf, zoals Uv-straling of vervuiling. Het verbetert het natuurlijke genezingsproces van de huid door rode vlekken van puistjes of pigmentvlekken te vervagen. Het vermindert bovendien ook fijne lijntjes en rimpels. Hierdoor zal de huid zich verstevigen en krijgt het een frisse uitstraling. Gebruik bijvoorbeeld de Dermalogica Biolumin-C Serum in je skincare routine om je huid te doen stralen.

#3 Moisturizer of een voedende dagcrème mag zeker niet ontbreken

Na het exfoliëren en het aanpakken van oneffenheden, is de volgende essentieel stap: hydratatie. Een moisturizer of dagcrème helpt de bovenste laag van de huid te herstellen en zo irritatie of gevoeligheid te voorkomen. Zoals de Dermalogica Prisma Protect SPF30, deze moisturizer zorgt voor een gezonde, natuurlijke uitstraling en beschermt de huid tegen UV-straling

#4 Gebruik SPF voor het beschermen van de huid

Dagelijks gebruiken van SPF is de gouden regel in huidverzorging. De Dermalogica Clearing Defense SPF30 bijvoorbeeld en het gebruik van SPF is de beste verdediging tegen een doffe huid, pigmentvlekjes. Het beschermen van de huid is de eerste stap naar een prachtig stralende glow.

Een schoonheidsbehandeling voor een stralende huid

Wil je werken aan een specifiek huidprobleem? Dan is het ook aan te raden om een gelaatsbehandeling in kuurverband te volgen. Vooreerst worden je huiddoelen bepaald en gaan we op basis van een eerste intakegesprek de juiste behandelingen selecteren. De frequentie van deze behandelingen hangen af van jouw huidtype en het huidprobleem, onze experten zijn er steeds om voor jouw huid een correct advies te formuleren. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende gelaatsbehandelingen.

Girl, get your glow on!