Rosacea

Last van roodheid op de wangen?

Rosacea

Dit is een huidaandoening die zich kenmerkt door roodheid op de wangen, neus, kin, voorhoofd en oogleden. Het laat zich uit als een droge en gevoelige huid. Sommige mensen hebben rond de neus, wangen, mond, kin en ogen een stekende, brandende of jeukende huid. Maar ook bultjes en ontstekingen op de aangedane huid met kleine zichtbare bloedvaatjes. 

Het probleem zit in de kleine haarvaatjes in de huid en het immuunsysteem van de huid. Vaak speelt de bacterie staphylococcus aureus hierbij ook een negatieve rol. Ook een aantal factoren in uw levensstijl kunnen de symptomen van rosacea verergeren. Een bepaald voedsel kan een negatief effect hebben zoals alcohol, cafeïne, pikant voedsel, en voedsel met veel histamine (bv. rode wijn, oude kaas en varkensvlees).

Als behandeling gaan we de huid kalmeren en de weerstand verhogen om nieuwe uitbraken te voorkomen. Na een intake moment gaan we afhankelijk van jouw huidtype en huidconditie je behandeling samenstellen. Wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

De verschijnselen van rosacea kan je verminderen of volledig laten verdwijnen.

EsthetiQ huiveroudering / aging behandelingen

  • Meet to meet treatment
  • Allround treatment light
  • Allround treatment Medium
  • Allround treatment Intensive

Alle Allround behandelingen zijn inclusief epilatie van de wenkbrauwen.