Rosacea

Last van roodheid op de wangen?

Rosacea

Dit is een huidaandoening die opvalt met kenmerken zoals roodheid op de wangen, neus, kin, voorhoofd en oogleden. Het laat zich uit als een droge en gevoelige huid. Sommige mensen hebben rond de neus, wangen, mond, kin en ogen een stekende, brandende of jeukende huid. Maar ook bultjes en ontstekingen op de aangedane huid met kleine zichtbare bloedvaatjes. 

Het probleem zit in de kleine haarvaatjes in de huid en het immuunsysteem van de huid. Vaak speelt de bacterie staphylococcus aureus hierbij ook een negatieve rol. Ook een aantal factoren in uw levensstijl kunnen de symptomen van rosacea verergeren. Een bepaald voedsel kan een negatief effect hebben zoals alcohol, cafeïne, pikant voedsel, en voedsel met veel histamine (bv. rode wijn, oude kaas en varkensvlees).

Als behandeling gaan we de huid kalmeren en de weerstand verhogen om nieuwe uitbraken te voorkomen. Na een intake moment gaan we naar gelang van uw huidtype en huidconditie uw behandeling samen stellen. Wilt u graag meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

De verschijnselen van rosacea kan je verminderen of volledig laten verdwijnen.

EsthetiQ huiveroudering / aging behandelingen

  • Meet to meet treatment 50 euro
  • Allround treatment light 65 euro
  • Allround treatment Medium 85 euro
  • Allround treatment Intensive 110 euro

Alle Allround behandelingen zijn inclusief epilatie van de wenkbrauwen.