Vetbevriezing (Cryo)

Bij esthetiQ omarmen we de kracht van Cryo. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Met onze geavanceerde MedCos Body-Wizard, richten we ons op het plaatselijk verminderen van vet door het zorgvuldig te bevriezen, een proces dat het lichaam vervolgens op natuurlijke wijze afvoert.

Technologie ontmoet welzijn

Onze MedCos Body-Wizard is het toppunt van technologische innovatie voor vetreductie. Deze methode vermindert effectief het aantal vetcellen in de behandelde zones, waardoor je lichaamscontouren verfijnd worden. Het is belangrijk om te weten dat een minimale hoeveelheid vet nodig is om de behandeling effectief uit te kunnen voeren, waardoor het ideaal is voor die specifieke plekjes die maar niet weg willen.

Zichtbare resultaten, natuurlijk proces

We passen nauwkeurige koeling toe op het onderhuidse vetweefsel, zonder het omliggende weefsel te beïnvloeden. Dit natuurlijke eliminatieproces van vetcellen vermindert de vetlaag geleidelijk en maakt het resultaat van een Cryo-behandeling zo bijzonder: een gemiddelde vetreductie van 20% per sessie. Na ongeveer drie behandelingen, met pauzes van 8 tot 12 weken ertussen, zullen de resultaten duidelijk zichtbaar zijn binnen 2 tot 3 maanden.

Een ervaring zonder ongemak

Een Cryo-behandeling of vetbevriezing wordt ook wel eens ‘freeze sculpting’ genoemd. Tijdens de behandeling wordt de huid met een behandelkop vacuüm gezogen. Je ervaart een trekkend gevoel maar het doet geen pijn. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan de eerste 10 minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel verdwijnt snel weer.

In 1,5 uur al minder vet

Elke behandeling duurt 1,5 uur en kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd.

Is deze behandeling nieuw voor jou? Boek dan eerst een (gratis) intake alvorens een behandeling in te boeken. Neem hiervoor contact met ons op.

  • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
  • Er worden geen naalden gebruikt
  • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
  • Met een kuur van 3 behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
  • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
  • De MedCos behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!