Vetbevriezing (cryo)

Tijdens een cryo-behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Wij werken met het technisch hoogwaardig apparaat van MedCos Body-Wizard voor de reductie van vetcellen. Dankzij deze techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden.

Zichtbare vermindering van vetophopingen

Het onderliggende vetweefsel wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve behandelkop die het huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

20% minder vet per behandeling

Gemiddeld geeft elke cryo-behandeling een vetreductie van 20% in het behandelde gebied. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het resultaat. Tussen deze behandelingen ligt een periode van gemiddeld 8 tot 12 weken. De resultaten zullen na een periode van 2 tot 3 maanden zichtbaar zijn.

De behandeling

Een cryo-behandeling of vetbevriezing wordt ook wel eens ‘freeze sculpting’ genoemd. Tijdens de behandeling wordt de huid met een behandelkop vacuüm gezogen. Je ervaart een trekkend gevoel maar het doet geen pijn. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan de eerste 10 minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel verdwijnt snel weer.

Geen herstelperiode

Het gaat om een non-invasieve benadeling (instrumenten worden niet ingebracht in het lichaam) waardoor je na de behandeling je dagelijkse activiteiten zoals werk en sport direct weer kunt oppakken.

In 1,5 uur al minder vet

Elke behandeling duurt 1,5 uur en kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd.

Is deze behandeling nieuw voor jou? Boek dan eerst een (gratis) intake alvorens een behandeling in te boeken. Neem hiervoor contact met ons op.

  • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
  • Er worden geen naalden gebruikt
  • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
  • Met een kuur van 3 behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
  • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
  • De MedCos behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!