Cosmedix

Ontdek de revolutionaire wereld van Cosmedix bij Esthetiq, waar groen en luxe elkaar ontmoeten in huidverzorging. Als voortrekkers in schone huidverzorging, biedt Cosmedix producten aan die 100% vrij zijn van agressieve ingrediënten, met formules die nooit op dieren zijn getest. Dankzij Nobelprijswinnende technologie, bevat elk product hoge concentraties actieve stoffen om effectieve resultaten te leveren zonder irritatie.

Cosmedix is er voor iedereen, ontworpen om te werken met alle huidtinten en -types. Of je nu strijdt tegen hyperpigmentatie, acne, roodheid of uitdroging, Cosmedix biedt echte resultaten met luxe, zachte ingrediënten. Elk product in het assortiment is een toonbeeld van inclusiviteit en vertrouwen in huidverzorging.

Een Cosmedix behandeling bij Esthetiq boeken?

Ervaar de unieke combinatie van luxe en effectiviteit met Cosmedix bij Esthetiq. Neem contact met ons op om jouw weg naar een stralende, gezonde huid vandaag nog te beginnen.

Workshop Cosmedix

Ontdek de kracht van Cosmedix tijdens onze exclusieve workshop! 🌿

Duik op vrijdag 7 juni dieper in de wereld van geavanceerde huidverzorging met onze workshop van Cosmedix.

Wat houd deze workshop in?

  • Exclusieve uitleg over je favoriete producten
  • Exclusieve dag aanbiedingen
  • Een heerlijke high-tea

Er zullen 2 sessies zijn, één om 10:30u en één om 13:30u.

Deelname aan de workshop vereist een aanbetaling van €25. Deze aanbetaling krijg je terug als korting op eventuele aankopen van Cosmedix producten tijdens de workshop. Een perfecte kans om je favoriete producten te shoppen!

Inschrijven? Stuur ons een mail om je plek te reserveren. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!