Contact

Telefoon

We zijn helpen graag om uw vragen te beantwoorden of u een routebeschrijving te geven via de telefoon.

e-mail

Als je ons nog steeds een vraag wilt stellen, stuur ons dan gewoon een e-mail.

Openingsuren

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 09.00u – 21.00u 
Woensdag: 09.00 u – 17.00 u 
Donderdag: 09.00 u – 17.00 u 
Vrijdag: 09.00 u – 17.00 u 
Zaterdag: 09.00 u – 14.00 u

Boek een afspraak

Stuur ons bericht

Online boekingsmodule

Je kan nu gemakkelijk online een afspraak maken via de roze knop ‘Maak afspraak’ onderaan het scherm. Je kan je via deze weg ook inschrijven op onze wachtlijst.

Huisregeltjes

Wij willen u graag het volgende melden in verband met een afspraak. U kunt een afspraak annuleren als dat maximaal 24 uur van te voren wordt gedaan. Dit gaat enkel telefonisch, niet per e-mail. De reden waarom wij dit vragen is omdat anders de kabine leeg staat en gaat er tijd onbenut verloren. Als u binnen de laatste 24 uur annuleert zijn wij genoodzaakt om de volledige behandeling die werd geboekt in rekening te brengen. Als u geen afmelding geeft dan blijft dit hetzelfde als hierboven. Bij een allereerste afspraak wordt gevraagd de behandeling op voorhand te betalen, bij annulatie kunnen we deze eerste afspraak niet terugbetalen in de vorm van cash of als cadeaubon, we kunnen afspraak enkel verplaatsen binnen een periode van 4 weken na datum van de oorspronkelijke afspraak. Stel dat u uw afspraak annuleert in verband met een contra indicatie dient dit aangetoond te worden middels een doktersverklaring. Anders zijn wij alsnog genoodzaakt om de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Bij het te laat komen wordt de duur van de behandeling aangepast aan de nog beschikbare tijd, zodat de volgende klant gewoon op tijd behandeld kan worden. Het oorspronkelijke bedrag wordt echter wel in rekening gebracht ongeacht (kortere) duur van de behandeling. Een afmelding geldt alleen op werkdagen te weten van maandag tot en met vrijdag. Een afmelding geldt niet op zaterdag, zondag en feestdagen.

Praktische informatie over het schoonheidssalon

Klanten komen vanuit Essen, Kalmthout, Roosendaal, Brasschaat, Kapellen, Bergen-Op-Zoom, Antwerpen en verre omstreken. Je kan bij ons ook gratis parkeren omstreken het salon.