ESTHETIQ

Contacteer ons

Contact

EsthetiQ Schoonheidssalon

Klanten komen vanuit Essen, Kalmthout, Roosendaal, Brasschaat, Kapellen, Bergen-Op-Zoom, Antwerpen en verre omstreken. Daarom hebben we onderaan een overzichtige kaart opgenomen zodat u ons steeds weet te vinden.

TELEFOON

We zijn helpen graag om uw vragen te beantwoorden of u een routebeschrijving te geven via de telefoon.

EMAIL

Als je ons nog steeds een vraag wilt stellen, stuur ons dan gewoon een e-mail.

OPENINGSUREN

Maandag: 13.00 u – 17.00 u
Dinsdag: 09.00u – 15.30u / 19.00u – 22.00u 
Woensdag: 09.00 u – 12.00 u 
Donderdag: 09.00 u – 17.00 u 
Vrijdag: 09.00 u – 15.30 u 
Zaterdag: 09.00 u – 14.00 u

Boek online

Huisregeltjes

Wij willen u graag het volgende melden in verband met een afspraak. U kunt een afspraak annuleren als dat maximaal 24 uur van te voren wordt gedaan. Dit gaat enkel telefonisch, niet per e-mail. De reden waarom wij dit vragen is omdat anders de kabine leeg staat en gaat er tijd onbenut verloren. Als u binnen de laatste 24 uur annuleert zijn wij genoodzaakt om bij de volgende behandeling 25 Euro in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. Als u geen afmelding geeft dan blijft dit hetzelfde als hierboven. Stel dat u uw afspraak annuleert in verband met een contra indicatie dient dit aangetoond te worden middels een doktersverklaring. Anders zijn wij alsnog genoodzaakt om 25 Euro in rekening te brengen.

Bij het te laat komen wordt de duur van de behandeling aangepast aan de nog beschikbare tijd, zodat de volgende klant gewoon op tijd behandeld kan worden. Het oorspronkelijke bedrag wordt echter wel in rekening gebracht ongeacht (kortere) duur van de behandeling Een afmelding geldt alleen op werkdagen te weten van maandag tot en met vrijdag. Een afmelding geldt niet op zaterdag, zondag en feestdagen.

ONLINE BOEKINGSMODULE

Je kan nu gemakkelijk online een afspraak maken via de roze knop ‘Maak afspraak’ onderaan het scherm. Je kan je via deze weg ook inschrijven op onze wachtlijst.

Stuur ons een bericht

CONTACT FORMULIER