Verzorg je huid tijdens de herfst met de juiste skincare

Blogartikel Skincare routine -04

Verzorg je huid tijdens de herfst met de juiste skincare

We moeten helaas afscheid nemen van het lekker warme weer, want de herfst is gearriveerd. Net als de seizoenswissel heeft ook onze huid nood aan andere skincare routine. De herfst brengt koudere temperaturen met zich me een daling in luchtvochtigheid. Dit kan een oorzaak zijn voor droge of geïrriteerde huid.

We geven daarom graag enkele algemene verzorgingstips om je huid te beschermen tegen deze weersinvloeden. Weet wel, elke huid is uniek en vraagt een persoonlijke verzorging. Wil je de perfecte match met je huid, laat je huid dan door onze professionele schoonheidsspecialisten analyseren, zo’n intakegesprek is bovendien gratis! Dit kan via videogesprek of bij ons in het schoonheidssalon.

Gebruik een goede dagcrème en nachtcrème

Tijdens de koude herfstmaanden kan de huid droog aanvoelen, je huid heeft dan nood aan extra hydratatie. Een dag & nachtcrème zorgen voor deze hydratatie. De City Skin Overnight Detox Moisturizer van Murad bijvoorbeeld neutraliseert vervuilende stoffen en versterkt de barrière van de huid terwijl u slaapt.

Blijf je huid reinigen

Kies een goede cleanser die de huid niet uitdroogt, een goede reiniger zal je huidbarrière ondersteunen en beschermen. Onze Murad Essential-C cleanser is een antioxidantrijke cleanser, deze verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid die is blootgesteld aan stressoren van buitenaf. De aanwezige Vitamine E zal droogheid verlichten, na bloodstelling aan frissere temperaturen.

Stockeer je lippenbalsem

Tijdens de koude herfst en winter maanden heb je gemakkelijker last van droge lippen. Je kan je lippen verzorgen met onze geavanceerde lipbehandeling: de Lip Renewal Complex van Dermalogica. Enerzijds hydrateert en verzorgt deze de lippen, anderzijds gaat het ook de strijd aan tegen fijne lijntjes rond de mond.

Blijf SPF gebruiken !

Zelfs al schijnt de zon niet alle dagen tijdens de herfst, toch is het belangrijk om SPF dagelijks op te doen. Zelfs zonder de zon, blijft de UV-straling schadelijk voor je huid. Je huid beschermen kan je met onze Murad Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF30. Deze hydrateert, beschermt en revitaliseert de huid die bloot is gesteld aan stressoren van buitenaf.