Anti-stress tips

Iedereen heeft stress. Maar moeten we daar gewoon mee leren leven? Natuurlijk niet! Hieronder kan je enkele tips vinden om de stress te verminderen.

To do-lijstje

Kan je moeilijk nee zeggen? Dan moet je dat misschien toch maar eens leren want hoe langer het to do-lijstje, hoe meer stress. Neem minder hooi op je vork en maak je to do-lijstje minder belastend.

Bewegen

Regelmatig sporten is een goede gewoonte voor wie het hoofd wil leegmaken. Tijdens het sporten heb je tijd voor jezelf, je moet aan niks anders denken. Bovendien maakt je lichaam tijdens het sporten het gelukshormoon endorfine aan. Daardoor krijg je na het sporten een tevreden gevoel.

Rommel

Rommel geeft stress. Zorg ervoor dat je leef- en werkomgeving er netjes bijligt. Je zal merken dat je je veel rustiger zal voelen.

Uitstelgedrag

Stop met uitstelgedrag. Dat zorgt enkel voor meer stress. Maak een goede planning van alle taken die je te doen staan en zorg dat alles optijd af is zodat je geen stress meer hoeft te hebben over een deadline die steeds dichter bij komt. 

Multitasken

Zorg ervoor dat je eerst iets afmaakt voor je verder gaat met het volgende. Zo kan je één ding met volle aandacht doen. Als je kan afvinken wat klaar is, krijg je een duidelijk beeld van wat er nog op het to do-lijstje staat en is er geen chaos.

Workshop Cosmedix

Ontdek de kracht van Cosmedix tijdens onze exclusieve workshop! 🌿

Duik op vrijdag 7 juni dieper in de wereld van geavanceerde huidverzorging met onze workshop van Cosmedix.

Wat houd deze workshop in?

  • Exclusieve uitleg over je favoriete producten
  • Exclusieve dag aanbiedingen
  • Een heerlijke high-tea

Er zullen 2 sessies zijn, één om 10:30u en één om 13:30u.

Deelname aan de workshop vereist een aanbetaling van €25. Deze aanbetaling krijg je terug als korting op eventuele aankopen van Cosmedix producten tijdens de workshop. Een perfecte kans om je favoriete producten te shoppen!

Inschrijven? Stuur ons een mail om je plek te reserveren. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!