Lenteschoonmaak

Het terras

Maak het terras klaar voor de lente en de zomer. Haal de tuinmeubels van onder het stof en verzorg de tuin zodat je klaar bent voor de eerste BBQ van het jaar!

 

De kleerkast

Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe garderobe. Haal jouw mooiste lentejas boven en breng die winterkleren naar de zolder. Hoog tijd om plaats te maken voor de lente- en zomerkleding.

 

De ramen

Nu de zon vaker schijnt, willen we volop kunnen genieten van het mooie uitzicht op de tuin. Geef de ramen eens een grondige poetsbeurt.

 

De slaapkamer

Berg die dikke winterdekens maar weer op en haal die fleurige, kleurrijke lakens terug boven. Draai ook de matras eens om zodat ze niet begint door te liggen.

 

De woonkamer

Tijdens de lente staan de bomen en bloemen in bloei. Haal de lente letterlijk in huis door bijvoorbeeld wat planten en bloemen in de woonkamer te zetten. Dat zorgt voor een fleurige touch.  

Workshop Cosmedix

Ontdek de kracht van Cosmedix tijdens onze exclusieve workshop! 🌿

Duik op vrijdag 7 juni dieper in de wereld van geavanceerde huidverzorging met onze workshop van Cosmedix.

Wat houd deze workshop in?

  • Exclusieve uitleg over je favoriete producten
  • Exclusieve dag aanbiedingen
  • Een heerlijke high-tea

Er zullen 2 sessies zijn, één om 10:30u en één om 13:30u.

Deelname aan de workshop vereist een aanbetaling van €25. Deze aanbetaling krijg je terug als korting op eventuele aankopen van Cosmedix producten tijdens de workshop. Een perfecte kans om je favoriete producten te shoppen!

Inschrijven? Stuur ons een mail om je plek te reserveren. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!