De perfecte paasbrunch

Een vrolijke paasbrunch zet je eigenlijk verrassend eenvoudig op tafel. Of je nu met z’n tweeën bent of met een grote groep vrienden of familie, het concept blijft telkens hetzelfde. Richt je aandacht op de juiste zaken en verras je gasten met een heerlijke paasbrunch. Begin de lente goed en gebruik deze handige tips om lekker te genieten!

 

Maak het jezelf gemakkelijk

Heb je geen zin in paasstress? Doe dan je best om de organisatie van je paasbrunch zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt zaken van tevoren voorbereiden, de tafel de avond van tevoren dekken en hulp inroepen van je gasten. Je staat er niet alleen voor!

 

Het paasgevoel op tafel

Laat je inspireren door het voorjaar. Met tafellinnen in frisse lentetinten en potjes met geurige lentebloemen. Of duik even in eigen tuin: niets brengt het lentegevoel beter in huis dan een paar takken fruitbloesem in een grote vaas.

 

Paaseieren zoeken in de tuin

Natuurlijk mogen we de kinderen en het eieren zoeken niet uit het oog verliezen. Een hele berg eitjes geraapt? Geen probleem: verwerk een deel ervan gewoon in je paasbrunch. Lekker toch bij zo’n vers pistoletje?