Hoe kan je huidveroudering tegengaan?

huidveroudering behandeling met beauty angel apparatuur

Hoe kan je huidveroudering tegengaan?

Huidveroudering is een normaal verschijnsel, iets waar jammer genoeg niemand aan kan ontsnappen. Alles over huidveroudering en wat je er kan tegen doen, kan je lezen in dit blogbericht. Voor persoonlijk advies staan wij ook steeds paraat, kom daarom gerust langs voor een gratis huidanalyse.

Wat is huidveroudering?

Als je het woord huidveroudering hoort, dan maak je waarschijnlijk de spontane link met fijne lijntjes. Het is uiteraard een beetje complexer. Bij huidveroudering neemt de hoeveelheid collageen af, waarbij collageen zorgt voor de stevigheid van de huid. De hoeveelheid elastine neemt ook af, deze zorgt voor een rekbare en soepele huid. De afname van deze stoffen zorgen voor huidverslapping, rimpels en plooien. Daarnaast zorgt de afname van cellagen voor een huid die droger en kwetsbaar wordt voor invloeden van buitenaf.

Wanneer begint huidveroudering?

Huid veroudering start vanaf 20 jaar. Vanaf 35 jaar wordt deze huidveroudering zichtbaar. Uiteraard is de snelheid afhankelijk van een aantal factoren: het is deels erfelijk, deels uitwendig bepaald. De levensstijl van de persoon heeft ook invloed. Rook je bijvoorbeeld? Of breng je veel uren door onder de zon? Dan zal de huidveroudering zich sneller ontplooien. Maar ook je voedingspatroon kan een invloed hebben.

Wat kan je doen tegen huidveroudering?

Bij EsthetiQ hebben we de ideale behandelingen om huidveroudering tegen te gaan. Zo hebben we onze behandelingen met de Beauty Angel. Dit is een lamp die werkt met lichttechnologie die zorgt voor een zachte en natuurlijke huidverjonging. De lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron worden gestimuleerd door de unieke lichtspectra. Collageen zorgt voor stevigheid, elastine voor elasticiteit en de hyaluron voor hydratatie.

Wat mag je verwachten na een Beauty Angel behandeling?
✔️Een huid die zacht en soepel wordt ✔️Een verbeterd vochtgehalte ✔️Fijnere poriën ✔️Een mooi totaal huidbeeld ✔️Je bent helemaal relaxed

Om resultaatgericht te werken zal je met één behandeling nog geen resultaat zien, daarom werken wij met een cure, dit is één behandeling per week gedurende 6 weken.

Graag geven we je ook nog producten mee verkrijgbaar in onze webshop die je kan toevoegen aan je skincare routine. Voor advies op maat mag je ons altijd contacteren

dermalogica-biolumin-c-serum-30ml

Dermalogica Biolumin-C Serum 30ml

- Vermindert fijne lijntjes en rimpels
- Ultrastabiel vitamine C serum
- Voor de normale tot verouderde of vroegtijdig verouderde huid
- Vermindert hyperpigmentatie (pigmentvlekken)

murad-retinol-youth-renewal-serum

Murad Retinol Youth Renewal Serum

Minimaliseert zichtbaar lijnen en diepe rimpels, verstevigt, maakt de teint egaler en boost de uitstraling van de huid