De huid jong houden met deze tips

De huid is, net als de andere organen, onderhevig aan de gevolgen van de tijd. Het is onvermijdelijk, ouder worden is een natuurlijk proces waaraan niemand van ons kan ontsnappen. Vanaf 20 jarige leeftijd verliest de huid ongeveer 1% collageen per jaar. Door de tijd wordt ze minder strak en stevig en droogt ze steeds meer uit.Maar wees gerust, je kan er iets aan doen. De Care Personal Beauty experts onthullen 3 tips om de jeugdigheid van je huid te beschermen.

HYDRATEREN

Met de leeftijd droogt de huid veel sneller uit, dus onthoud: hydrateren is de boodschap. Hydrateer je huid regelmatig, zowel van buitenaf als binnenin.

Drink dagelijks 1,5 tot 2 liter water. Het is niet altijd eenvoudig om regelmatig te drinken doorheen de dag. Een kleine boost van Care om je daarbij te helpen: gearomatiseerd water. Doe enkele muntblaadjes, enkele stukjes limoen en wat geraspte gember in een karaf met water voor een gegarandeerd verfrissend effect. Heel aangenaam op deze zomerse dagen.

Volg elke dag je beauty ritueel. Breng ’s ochtends en ’s avonds een hydraterende crème aan. Bespreek samen met je schoonheidsspecialiste welke crème het best bij jouw huid past.

BESCHERM JE TEGEN DE ZON

Zonnestralen beschadigen je huid. Ze breken collageenvezels en elastine af en zetten een vroegtijdige veroudering van de huid in gang. De zon is vijand nummer 1, dus bescherm je ertegen. Voorzie jezelf van een crème met een hoge beschermingsfactor, aangepast aan je huid.

EET GEZOND

De ultieme tip om de jeugdigheid van de huid te bewaren ? Eet 5 stukken fruit en groente per dag, maar niet gelijk welke. Ga voor vruchten die rijk zijn aan antioxidanten: açaibessen, pecannoten, hazelnoten, gedroogde pruimen, rozijnen, moerbeien, myrtilles, sinaasappels, kiwi’s… Ideale groenten: rode bonen, artisjok, spinazie, broccoli, rode paprika…

Workshop Cosmedix

Ontdek de kracht van Cosmedix tijdens onze exclusieve workshop! 🌿

Duik op vrijdag 7 juni dieper in de wereld van geavanceerde huidverzorging met onze workshop van Cosmedix.

Wat houd deze workshop in?

  • Exclusieve uitleg over je favoriete producten
  • Exclusieve dag aanbiedingen
  • Een heerlijke high-tea

Er zullen 2 sessies zijn, één om 10:30u en één om 13:30u.

Deelname aan de workshop vereist een aanbetaling van €25. Deze aanbetaling krijg je terug als korting op eventuele aankopen van Cosmedix producten tijdens de workshop. Een perfecte kans om je favoriete producten te shoppen!

Inschrijven? Stuur ons een mail om je plek te reserveren. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!