Wat is cellulaire hydratatie?

AWAKEN YOUR BODY, DR. MURAD

Een aantal jaren geleden ontdekte ik dat het geheim van levendige gezondheid ligt in het behoud van sterke cellen die water vast kunnen houden. Sindsdien is de wetenschap van cellulaire hydratatie een sleutel tot alles wat we doen bij Murad, van onze huidverzorgingsproducten tot onze medische behandelingen en spa-behandelingen.

WAT IS PRECIES DE WETENSCHAP VAN CELLULAIRE HYDRATIES?

Naarmate we ouder worden, verliezen onze cellen water. Als we baby’s zijn, is ongeveer 75% van ons lichaam water. Tegen de tijd dat we op middelbare leeftijd zijn, kan het watergehalte van ons lichaam zo laag zijn als 50%. Het goede nieuws is dat er een manier is om onze cellen te versterken – zelfs als we ouder worden – door de wetenschap van cellulaire hydratatie op te nemen in ons dagelijks leven.

 

De wetenschap van cellulaire hydratatie kijkt naar het vermogen van celmembranen om water in een cel te houden als de fundamentele marker voor een jeugdige goede gezondheid. Omdat huid alleen mooi kan zijn als het op cellulair niveau gezond is, kunnen waterrijke voedingsstoffen, voedingssupplementen en actuele huidverzorgingsproducten die we dagelijks gebruiken, een lange weg banen naar het optimaliseren van de gezondheid van de cellen.

Hier zijn enkele basis vuistregels om je cellen jong en goed gehydrateerd te houden:  

CONSUMENT CELLULAIRE WATERBOOSTERS.

Het eten van uitgebalanceerd, waterrijk voedsel is een eenvoudige manier om een ​​voedingsrijke omgeving in het lichaam te creëren, zodat de bouwstenen die we nodig hebben om sterke cellen te creëren, direct beschikbaar zijn. Het volgen van mijn aanbevolen Pitcher of Health-richtlijnen is bijvoorbeeld een eenvoudige manier om sterke nieuwe cellen te helpen ontwikkelen. Wanneer we op deze manier eten, wordt het lichaam intern overspoeld met micronutriënten om de ideale omgeving te creëren voor de productie van gezonde cellen.

 

NEEM UW CELLEN OP.  

Tropische huidverzorgingsproducten met krachtige hydraterende ingrediënten kunnen ook de barrièrefunctie van de huid ondersteunen en versterken om cellen te beschermen tegen milieuschade en uitdroging, terwijl gezonde celvernieuwing wordt gestimuleerd, zodat oppervlaktelagen een grotere populatie sterkere jongere cellen hebben. Ontstekingsremmende middelen en antioxidanten, zowel actueel als inwendig, verminderen de frequentie en ernst van aanvallen door radicalen.

 

MAAK TIJD VOOR JEZELF.

Door te werken met duizenden patiënten hebben we ook ontdekt dat het verminderen van stress een belangrijke factor kan zijn bij het hydrateren en versterken van cellen. Mensen die nooit uit gaan, voortdurend onderweg zijn en nooit tijd voor zichzelf maken, hebben de neiging te lijden aan cellulaire uitdroging. Door elke dag minstens een beetje tijd te nemen om te ontspannen en iets te doen waar je van geniet, kun je elke cel in je lichaam van dienst zijn.

Als u eenvoudige stappen in je levensstijl volgt zorg je ervoor dat de gezondste cellen water en voedingsstoffen kunnen vasthouden en aantrekken, zo kan u ouder worden, ziektes bestrijden en tegelijkertijd tal van voordelen voor gezondheid, schoonheid en levensstijl ervaren.

Artikel door Howard Murad, M.D., FAAD, een wereldberoemde huidverzorgingsdeskundige en oprichter van de Connected Beauty-beweging.

Hydrateer nu uw huid met:
Nutrient-Charged water gel van Murad