We hebben nieuwe behandeling: Beauty Angel

Esthetiq - profielfoto

We hebben een nieuwe behandeling: Beauty Angel

Lieve klanten,
 
We vinden het enorm spijtig, maar we moeten helaas onze deuren weer sluiten. Wanneer je een behandeling hebt geboekt gedurende die dagen dat we gesloten moeten zijn, zal je afspraak worden geannuleerd en krijg je hiervoor ook een bevestigingsmail. Wanneer je geen afspraak meer hebt ingepland zal je automatisch op de wachtlijst worden geplaatst. Bij heropening bellen we jullie op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Ook al trotseren we moeilijke tijden, toch willen we EsthetiQ doen groeien, en vandaar hebben we nog een paar leuke nieuwe aankondigingen.

Beauty Angel

Ontdek onze nieuwste aanwinst, de Beauty Angel. Dit is een lamp die werkt met lichttechnologie die een zachte en natuurlijke huidverjonging verkrijgt. Rimpels of fijne lijntjes worden gereduceerd, de huid wordt zienlijk strakker, wat een mooi totaal huidbeeld geeft. De lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron worden gestimuleerd door de unieke lichtspectra. Collageen zorgt voor stevigheid, elastine voor elasticiteit en de hyaluron op hydratatie. Het gaat de producten nog beter zijn werk laten doen. Het is dan ook een ultieme aanvulling op de bestaande en gekende behandelingen bij EsthetiQ. De formules waarmee we werken kan je altijd even navragen bij één van ons. Het kan ook in kuur gedaan worden. Hopelijk zien we jullie snel om een optimaal resultaat te bekomen.

Beauty Angel - Promo
Beauty Angel - Promo
Beauty Angel - Promo

Apoem lichaamsbehandeling

Apoem is een merk met de wil om haar dromen te delen, maar ook om samen met jou mee te dromen. Laat je zintuigen wakker worden en laat herinneringen opkomen door middel van geur. Laat de positieve en fijne momenten de bovenhand nemen. En neem eindelijk tijd om te genieten en en te ontspannen. Onze Body Treatment is een behandeling van 1,5 uur waarbij we je hele lichaam gaan scrubben en masseren. Hierbij maken we ook gebruik van onze Pinda Treatment waarbij we met warme kruidenstempels de massage gaan upgraden. Je kan ook kiezen om samen met de Body Treatment ook je gelaat te laten verzorgen met de producten van Apoem. Deze behandeling duurt dan ook ongeveer 2 uur. Als dat niet zalig is!