TRANSFORMEER UW HUID VAN BINNENUIT

FEIT: Je hebt 19 miljoen huidcellen op elke vierkante centimeter van je lichaam. Voed je ze goed om er op je best uit te zien?

Ja, je bent wat je eet. En probeer zo mogelijk het is onmogelijk om al uw voedingsstoffen uit voedsel te halen. “Zelfs de 20 tot 30% van de Amerikanen die de moeite doen om consequent de aanbevolen vijf porties fruit en groenten per dag te eten, krijgen misschien niet de vitamines en mineralen waarvan ze denken dat hun gezond eten dat garandeert,” zegt Dr. Murad, board-gecertificeerd Dermatoloog en oprichter van Murad huidverzorging.

Dieet is niet de enige factor in de gezondheid van de huid. Geen tijd voor lichaamsbeweging, verhoogde stressniveaus, zelfs waar u woont, kan een negatief effect hebben op het uiterlijk en de gezondheid van uw huid (denk aan een huid die er dof uitziet, aanvoelt, verkleurd, verouderd en beschadigd is).

 

Inzicht in dit, ontwikkelde dokter Murad Internal Skincare®, de filosofie om uw huidgezondheid van binnenuit te ondersteunen. Hij heeft zijn patiënten al meer dan 50 jaar succesvol geadviseerd over dit principe.

INTERNE HUIDVERZORGING VOOR EXTERNE HUIDGEZONDHEID

“De jaren die ik heb besteed aan het behandelen van de huid, waren mijn oefenterreinen voor het vaststellen van een benadering voor de gezondheid van de huid die veel verder gaat dan het oppervlak van het lichaam,” zegt Dr. Murad. Zijn inzet leverde zijn vruchten af. “Ik merkte dat degenen die gebruik maakten van mijn interne huidverzorgingsprogramma beter aanvoelden, beter sliepen, een opmerkelijke vermindering van de ernst van veelvoorkomende huidaandoeningen hadden en een schijnbare toename van de structurele sterkte en veerkracht toonden waardoor het steviger, voller en helderder leek -meer als jonge huid.

Een essentieel onderdeel van deze ongelooflijke, niet-chirurgische resultaten waren supplementen die de gezondheid van de huid van binnenuit ten goede kwamen. Terwijl de baanbrekende Medical Skincare®-supplementen van Doctor Murad pas in 1995 voor het publiek beschikbaar waren, heeft hij al sinds 1972 supplementen voor huidverzorging voorgeschreven – bijna 2 decennia voordat hij zijn gelijknamige huidverzorgingssysteem oprichtte.

WAAROM MURAD SUPPLEMENTEN?

Murad is het enige huidverzorgingsbedrijf dat uitgebreide, gerichte interne EN externe producten aanbiedt die specifiek zijn ontworpen voor de 4 belangrijkste huidproblemen: anti-aging, uitdroging, acne en zonneschade. Onze supplementen zijn ontwikkeld door dermatologen, specifiek voor huidverzorging, in plaats van algemeen welzijn. Murad’s huidvriendelijke supplementen verenigen zich met zijn innovatieve, bekroonde huidverzorgingsproducten om een ​​regime voor de hele persoon te creëren. Murad-supplementen zijn net zoals Murad-huidverzorgingsproducten opzettelijk geformuleerd met natuurlijke en gebosynthetiseerde ingrediënten voor superieure werkzaamheid en prestaties. Uniformiteit in huidverzorging en supplementen is van cruciaal belang, en we kiezen de beste levering om de verdediging van vrije radicalen te maximaliseren, hydratatie te stimuleren en de productie van collageen te stimuleren, zodat de huid gladder, jonger, levendiger en stralender blijft.

Hydrateer nu uw huid met:
Nutrient-Charged water gel van Murad

BOEK NU UW BEHANDELING BIJ ESTHETIQ