NIEUW: BioLumin-C Serum: verhelder en verstevig je huid!

Je huid krijgt veel te verduren. Elke dag krijgt het te maken met interne en externe factoren die invloed hebben op de huid. Deze triggers kunnen huidveroudering versnellen, wat resulteert in bijvoorbeeld hyperpigmentatie, fijne lijntjes, rimpels en verlies aan elasticiteit.
De huid kan zich verdedigen tegen deze processen, maar heeft daarbij wel hulp nodig. Antioxidanten zoals Vitamine C helpen de huid te beschermen door schadelijke moleculen te neutraliseren.

Recentelijk onderzoek toont ook aan dat Vitamine C in staat is om het huideigen beschermingsmechanisme van de huid te versterken, waardoor de huid in staat is om zichzelf te beschermen tegen oxidatieve stress. Er is slechts één probleem: veel verzorgingsproducten met Vitamine C bevatten instabiele ingrediënten die hun effectiviteit verliezen nog voordat ze zijn aangebracht op de huid.

Zelfs wanneer de vitamine C stabiel is, moet het diep genoeg in de huid kunnen penetreren om effectieve bescherming te bieden. Dermalogica’s nieuwe BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is. BioLumin-C doet meer dan alleen verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes; het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van de huid, wat zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit.