Darling

Darling is hét vegan premium suncare merk uit Italië, ontworpen om de manier waarop we SPF dragen en waarnemen te veranderen. Met liefde voor de huid en high-performance producten, belichaamt Darling een visie van zorg, schoonheid en gezondheid. Elk product is een liefdesbrief aan jezelf, verpakt in een verfijnd jasje, en herinnert ons eraan vriendelijk te zijn voor de wereld door duurzame en ethische keuzes te maken.

Suncare Ontmoet Skincare

Darling tilt zonnebescherming naar een hoger niveau met vegan, dierproefvrije formules verrijkt met actieve ingrediënten. Onze producten bieden niet alleen bescherming tegen UVA, UVB, en blauw licht, maar verbeteren ook dagelijks het aanzien van je huid.

Haute Couture Zonbescherming

Darling vertegenwoordigt innovatie, onderzoek en aandacht voor detail, verpakt in oogverblindende verpakkingen die de zonbeschermingservaring verheffen.

Italiaans Hart en Duurzame Ziel

Gemaakt in Italië, staat Darling voor tijdloze schoonheid, elegantie en kwaliteit, met duurzaamheid als kern van onze visie.

Ontdek Darling bij Esthetiq

Laat je meenemen op een reis waar zonbescherming en skincare samensmelten in perfectie. Begin vandaag nog met het beschermen van je huid.

Workshop Cosmedix

Ontdek de kracht van Cosmedix tijdens onze exclusieve workshop! 🌿

Duik op vrijdag 7 juni dieper in de wereld van geavanceerde huidverzorging met onze workshop van Cosmedix.

Wat houd deze workshop in?

  • Exclusieve uitleg over je favoriete producten
  • Exclusieve dag aanbiedingen
  • Een heerlijke high-tea

Er zullen 2 sessies zijn, één om 10:30u en één om 13:30u.

Deelname aan de workshop vereist een aanbetaling van €25. Deze aanbetaling krijg je terug als korting op eventuele aankopen van Cosmedix producten tijdens de workshop. Een perfecte kans om je favoriete producten te shoppen!

Inschrijven? Stuur ons een mail om je plek te reserveren. Beperkte plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!