Gelnagels en gellak

Verleng of verstevig uw nagels

Gelnagels en gellak

Voor vrouwen met mooie natuurlijke nagels is gellak ideaal omdat de nagel beschermd wordt en mooi glanst. De nagel kan ondertussen mooi uitgroeien want gellak is niet schadelijk voor uw eigen nagel.

De gelnagels worden gemaakt met een speciale gel die onder invloed van ultraviolet licht (UV) of licht emitterende diode (LED) hard wordt. Voor het beste resultaat zijn er verschillende lagen nodig, beginnende met de basislaag. Na de basislaag volgen de gellaag en de kleurlaag. Als laatste wordt de uiteindelijke eindlaag toegebracht die zorgt voor een mooi en glanzend resultaat. 

Gellak is de laatste jaren enorm populair geworden. Dat heeft vooral te maken met zijn positieve eigenschappen. Zo zal gellak niet afbladeren of schilferen zoals de traditionele nagellak en blijft de kleur 2 tot 3 weken perfect op de handen, op de teennagels blijft gellak zelfs 6 tot 8 weken.

Gelnagels zijn geschikt om de natuurlijke nagels te verlengen of te verstevigen

EsthetiQ gelnagels / gellak

Voor onze gellak gebruiken wij de natuurlijke en 10 free producten van Faby. Ze zijn dus vrij van de 10 schadelijkste stoffen en zijn 100% halal. Dit betekent voor Faby dat de nagellakken geen alcohol of dierlijke ingrediënten bevatten. De nagellak is bovendien waterdoorlatend en hindert de woedoe dus niet.