Oxygeneo

1 apparaat met 3 technologieën

OxyGeneo zuurstofbehandeling

OxyGeneo is een innovatieve behandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het exfolieert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. 

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. 

Gelijktijdig exfolieert het de huid waardoor een optimale situatie ontstaat om essentiële werkstoffen in te brengen tijdens en na de behandeling.

“OxyGeneo combineert de voordelen van microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en een fruitzuur peeling in één behandeling” – Dr Diane Wong MD.

Belangrijkste voordelen

Zuurstofverrijking van binnenuit
Verbetert de huidstructuur
Gladdere huid en stralende teint
Optimale opname van actieve werkstoffen
Direct zichtbare resultaten

Tipollar radiofrequentie

TriPollar behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. 

Doordat de TriPollar behandeling de dermis verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de fibroblasten voor natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. 

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd

“De meest comfortabele & effectieve Radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging.

Belangrijkste voordelen

Vermindering van rimpels en lijntjes
Verbetering van gelaatscontouren
Verstrakking van verslapte huid
Versteviging van huid
Anti-aging

Ultrasoon celstimulatie

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. 

Bovendien worden door de ultrasoontrillingen de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan. 

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities (bijvoorbeeld rosacea). Tevens zeer effectief voor vochtafdrijving onder de ogen en kalmeren van de huid.

 

“Voor maximale opname van specifieke ingrediënten.”

Belangrijkste voordelen

Betere opname van werkstoffen
Actieve ingrediënten dieper in de huid
Celmetabolisme wordt gestimuleerd
Verbetert vochtbalans
Verzacht en kalmeert